Novosti.

Na ovoj stranici možete pratiti događanja vezana uz vašu omiljenu vagu. Za više informacija, fotografija, itd., svakako nas pratite i na našim društvenim mrežama gdje vas redovito obavještavamo o svim novostima.

Dalmatina 2017.

Međunarodni pčelarski sajam u Splitu


Dalmatina 2017

I ove smo godine s puno uspjeha posjetili međunarodni pčelarski sajam "Dalmatina" u Splitu. Sa zadovoljstvom možemo reći da su pčelari iskazali veliko zanimanje za naše vage, čemu u prilog sigurno ide i činjenica da je ove godine ostvareno čak 80% povrata uloženih sredstava u pčelarske vage kroz državne i europske poticaje. Bilo nam je drago vidjeti se opet s puno dragih ljudi i razmijeniti ovogodišnja iskustva.

Piacenza 2017.

Međunarodni pčelarski sajam u Italiji


Piacenza 2017

Drugu godinu za redom predstavili smo se na sajmu u Piacenzi. Italija je tržište kojem tek sada pristupamo, no sa zadovoljstvom već možemo reći da smo jako dobro prihvaćeni te da vidimo pokazani interes. Prodali smo nekoliko vaga, podijelili puno promotivnog materijala i upoznali zanimljive ljude iz pčelarskog svijeta. Posjetitelji su došli iz cijele Europe. Svakako ćemo nastaviti raditi na širenju na talijansko tržište gdje smo ostavili upečatljiv trag.

Trenutne isporuke.

Projekti i vage na kojima radimo


Trenutne isporuke

Upravo smo u fazi pripremanja dvije vage za važnog klijenta na Sjevernom polu koji je od nas naručio već nekoliko pčelarskih vaga. Ponosni smo na činjenicu da od samog procesa narudžbe vage pa sve do isporuke prođe maksimalno trinaest minuta. Vaga se uvijek detaljno prekontrolira, isprogramira, očisti te pažljivo zapakira. Isporuku obavljamo samo s renomiranim dostavljačima. Na taj način naš klijent je siguran da dobiva prvoklasan proizvod u koji je uloženo puno truda i rada. A i njegovi sobovi su također zadovoljni.